Äänestä ja vaikuta Superin liittokokousedustajien valintaan

ÄÄNESTYSAIKA SUPERIN LIITTOKOKOUSEDUSTAJIEN JA EDUSTAJISTO JÄSENTEN VAALEISSA ON ALKANUT.

Käytä vaikutusvaltaasi ja äänestä, käy antamassa äänesi. Parhaiten se onnistuu sähköisellä äänestyksellä www.superliitto.fi verkkosivujen kautta. Pääset kirjautumaan vaalipalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Sähköisen äänestyksen aika alkaa18.3.20 klo 00.01 ja päättyy 6.4.20 klo 23.59.

Jos sähköinen järjestelmä ei luonnistu, niin jokaiselle supeilaiselle on lähetetty kirjepostina äänestyslipuke kotiin, valkkaa listasta mieluisin henkilö edustamaan meitä ja lähetä vastauskuori Superiin. Postimaksu on maksettu puolestasi.

Muista  äänestää ja vaikuttaa!!

Ps. Kaikki äänestäjät osallistuvat automaattisesti arvontaan, joissa voit voittaa lomaviikon SuPerin lomamökeissä, elektroniikkaa ja SuPer-huppareita.